[[en]]A collective of hairdressers that master the craft of cutting hair. Our work is characterized by attention to detail and focus on long-lasting natural cuts.[[nl]]Wij zijn Rikit Hair. Een team van kappers die alle aspecten van het vak beheersen. Wij zoeken samen met jou naar de juiste combinatie van esthetiek, duurzaamheid en kwaliteit die bij jouw persoonlijkheid past.

Rick van Raak

Owner & senior stylist

[[nl]]‘Every block of stone has a statue inside it and it is the task of the sculptor to discover it.’Dit is een quote van de beroemde beeldhouwer Michelangelo die mijn leermeester vroeger gebruikte. Vele jaren verder is het nog steeds mijn drive om telkens opnieuw iets moois van jouw haar te maken. [[en]] 'Every block of stone has a statue inside, and it is the task of the sculptor to discover it.’ My mentor used to cite this famous quote by sculptor Michelangelo, and since many years it has been my guiding principle in turning your hair into the very best it can be

Leonie

Senior stylist

[[nl]] Zij is onze stille kracht. Met haar enorme kennis van knippen en kleuren heeft ze altijd de juiste tips en tricks om van jouw haar weer iets prachtigs te maken.
[[en]] She is our silent force. Due to her immense knowledge of how to cut and dye hair, she always has the right tips and tricks at hand to turn your hair into something beautiful.

Raya

Senior stylist

[[nl]] Sinds 1996 is het kappersvak mijn passie. Ik houd ervan om de wensen van mijn klanten te vertalen naar een mooie coupe die past bij de gezichtsvorm en het karakter. Verwennen hoort bij verzorging, daarom heb ik me gespecialiseerd in hoofdhuidmassages, zodat mijn klanten tijdens het haarwassen heerlijk kunnen ontspannen. Omdat ik duurzaamheid en up to date blijven belangrijk vind, werk ik bij Rikit Hair.[[en]]

Margot

Junior stylist

[[nl]] Al van jongs af aan houd ik ervan om dingen te maken. Haar is daarin een prachtig materiaal om mee te werken. De afgelopen 20 jaar heb ik daarom als hairstylist gewerkt in binnen- en buitenland. Ik word erg blij van 'moeiteloos' haar creëren, in zowel vorm als kleur. [[en]]

Suzanne

Junior stylist

[[nl]]Het kappersvak is voor mij het begin van een nieuwe carrière. Iemand in de watten leggen bij ons in de salon vind ik het fijnste wat er is. Een lekkere kop koffie, een prettige hoofdmassage, een mooie nieuwe haarkleur, daar draai ik mijn hand niet voor om. Ook kijk ik graag mee met mijn collega’s om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Liv

Artist

[[nl]]Ik ben een Borsky, een kruising tussen een border collie en een husky. Mijn grootse hobby is om met mijn baasje te wandelen en met alle honden die we tegenkomen te spelen.  Al hoewel ik een beetje schuw ben vind ik het wel heel gezellig om jullie te zien. [[en]]Ik ben een Borsky, een kruising tussen een border collie en een husky. Mijn grootse hobby is om met mijn baasje te wandelen en met alle honden die we tegenkomen te spelen.  Al hoewel ik een beetje schuw ben vind Ik het wel heel gezellig om jullie te zien.