Oway Sunway

SUNWAY is de Oway lijn dat hoofdhuid en haar voorziet met de nutriënten en antioxidanten die nodig zijn voor en na elke blootstelling aan de zon. Bestrijdt oxidatieve stress, structurele schade & dehydratatie. Formules die verrijkt worden door de verse en aromatherapeutische bijdrage van essentiële oliën van BIO-DYNAMISCHE venkel, citroen, mandarijn, zoete sinaasappel en bergamot; die de Sunway behandelingen energiek en helend maken.

1. ANTIOXIDANT HAAR- EN LICHAAMSBAD

After-sun hair & body bath

Herstellend, hydraterend en antioxidant haar- en lichaamsbad. Verwijdert zacht alle restanten zout, zand en chloor uit het haar en van het lichaam. Bevochtigt voorzichtig de haarvezel, dankzij een gerichte mix van oliën.

Regenereert, toneert en verfrist dankzij de essentiële oliën van bergamot,zoete sinaasappel, citroen en venkel.

Gebruik: masseren op vochtig haar en lichaam, daarna afspoelen. Herhaal indien nodig de procedure.

240 ml - GETEST OP NIKKEL / DERMATOLOGISCH GETEST

2. HERSTELLEND HAARMASKER

After-sun hairmask

Regenererend en herstellend masker voor gestresseerd haar doorde zon of zomerse atmosferische factoren. Dankzij een mix van kostbare oliën (biologische Baobab, ethische passievrucht & avocado),voedt het diep binnenin, herstelt en geeft het haar glans.

Antioxiderende en voedende werking om de kleurschittering te beschermen.

Gebruik: aanbrengen op gewassen, nat haar en 3-5 minuten laten intrekken. Grondig uitspoelen.

150 ml - GETEST OP NIKKEL

3. REGENERERENDE LICHAAMSBALSEM

After-sun bodybalm

Zacht regenererende bodylotion die de huid voedt en herstructureert na blootstelling aan zon. Beschermt tegen schade aan cellulair DNA en voorkomt de vorming van vrije radicalen.

Werkt ontspannend en voedend voor de huid en is aangenaam verfrissend

Gebruik: masseer op een gewassen, droge huid na elke blootstelling aan zon.

150 ml - GETEST OP NIKKEL / DERMATOLOGISCH GETEST

4. VOEDENDE SERUM

Sunlight serum

Voedende, droge olie dat een schild creëert om haar en huid te beschermen tegen blootstelling aan zon, zand, zout en chloor. Bevat 100% plantaardige ingrediënten die huid en haar laten glanzen, zonder het haar te verzwaren. Ook wordt haar en huid gehydrateerd en krijgt het elasticiteit. Het serum heeft een frisse, elegante melange die tonen van mediterrane citrusvruchten combineert met de warme diepte van exotische houtsoorten.

Dit serum is zeer geschikt om je huid en haar tijdens het zomerseizoen te beschermen en te voeden!

Gebruik voor het haar: over het haar verdelen vóór blootstelling aan de zon, vooral in de punten. Herhaal bij langdurige blootstelling.
Lichaamsgebruik: na blootstelling over het hele lichaam verdelen. Masseer tot het volledig is geabsorbeerd. Herhaal wanneer nodig.

100 ml

[[en]]A collective of hairdressers that master the craft of cutting hair.
Our work is characterized by attention to detail and focus on long-lasting natural cuts.[[nl]]Natuurlijk knippen 

Rikit Hair beheerst het hele spectrum van kniptechnieken en kleurspecialismes. Wij houden de ambachtelijke traditie van het vak hoog, maar zijn altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen. Graag nemen we je mee in onze wereld om te zoeken naar de beste mogelijkheden voor jouw haar.

[[en]]Make an appointment[[nl]]Maak een afspraak