Oway Rebuilding

Voelt je haar verzwakt of beschadigd? Is het droog, pluizig, door verven of verandering in je leefomstandigheden poreus geworden? Probeer dan eens onze Oway Rebuilding Treatment. Dit is een intensieve behandeling van 100% biodynamische ingrediënten die het haar herstelt na bijvoorbeeld een highlight kleuring.

Je kunt kiezen voor een intensieve behandeling in de salon en/of voor producten thuis. De prijs voor een weldadige salonbehandeling voor je haar is vanaf €55.00.

Bij de aankoop van een Oway Rebuilding Hair Bath & Mask krijg je een Oway Glossy Nectar cadeau. 

Wil je meer weten over deze behandeling? We vertellen je er graag alles over.

“Omdat ik mijn krullende haar laat highlighten is het snel poreus en pluizig. De Oway Rebuilding salonbehandeling is door het masserende wassen en de heerlijke geuren niet alleen ontzettend ontspannend, maar geeft ook weer veerkracht aan het haar. Na één behandeling bij Rikit zag ik al verschil, na de tweede was het haar echt elastischer. Nu ik thuis ook de Rebuilding Hair Bath en het Rebuilding Mask gebruik, is mijn haar structureel opgeknapt. De krullen zijn compacter en glanzender.”

Annemiek

“Continue externe, chemische en milieu invloeden kunnen structurele schade aan de haarvezel veroorzaken. Beschadigd haar heeft zwakke haarvezels, een poreuze en ruwe structuur en gebrek aan veerkracht. REBUILDING is de diepe herstellende behandeling, die verzorging geeft aan beschadigd haar. Een compleet programma op maat, dat de haarvezel z’n essentiële bestanddelen levert: biometische plantaardige eiwitten, die structurele schade herstellen door reconstructie van de moleculaire structuur van keratine; lipiden, die een beschermende laag rond de schubben en spoorelementen creëren en mineralen die kracht, zachtheid en weerstand leveren.”Voor de micronisatie en een betere penetratie van de actieve ingrediënten in de haarvezel gebruikt u tijdens deze fase INFRARED HAIR REMEDY.

Infrared Hair Remedy is een innovatief echografie- en infrarood voor de haarregeneratiebehandeling. Het sluit de schubben, verdikt de haarschubben en herstelt haarweefsels. Het voorkomt gespleten haarpunten, houdt het haar elastischer en behoudt langer de kleur.

Bij een behandeling in de salon analyseren we eerst je haar en kijken we wat het nodig heeft. Bij de een ligt de focus meer op herstel van haar dat bijvoorbeeld beschadigd is door een tekort aan het beschermende ceramide. Bij de ander gebruiken we producten met mineralen zodat droog en weerbarstig haar weer vocht kan vasthouden en zo mooier en soepeler gaat vallen

[[en]]A collective of hairdressers that master the craft of cutting hair.
Our work is characterized by attention to detail and focus on long-lasting natural cuts.[[nl]]Natuurlijk knippen 

Rikit Hair beheerst het hele spectrum van kniptechnieken en kleurspecialismes. Wij houden de ambachtelijke traditie van het vak hoog, maar zijn altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen. Graag nemen we je mee in onze wereld om te zoeken naar de beste mogelijkheden voor jouw haar.

[[en]]Make an appointment[[nl]]Maak een afspraak