INIKA Organic

Puur. Natuurlijk. Flawless

Met de strengste criteria voor natuurlijke ingrediënten van alle cosmetica merken ter wereld gebruikt INIKA Organic alleen de beste plantaardige ingrediënten en van de aarde afgeleide materialen waarvan bewezen is dat ze werken.
INIKA Organic is een cosmeticamerk voor gezicht, ogen, lippen en huid. Het merk vond zijn oorsprong in Australië in 2006, wordt inmiddels wereldwijd verkocht en won tientallen prijzen.

Alle producten zijn veganistisch, cruelty free, halal en zoveel mogelijk biologisch. Sinds mei 2022 zijn ze als eerste make-up merk ter wereld plastic neutraal.

INIKA betekent "Kleine aarde" in het Hindi
en is geschikt voor ieder huidtype.


PURE WITH PURPOSE

De filosofie van INIKA Organic Make-Up is dat zij uitsluitend de meest gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling.
Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruit ziet. Beauty komt voort uit gezondheid. Het is holistisch, van gezonde voeding, producten die je gebruikt en persoonlijke groei tot de zuurstof die je inademt.

INIKA Organic beoordeelt zorgvuldig de impact van haar verpakkingen op het milieu. 90% van de verpakkingen is gemaakt van duurzame en herbruikbare materialen. INIKA wist het gebruik van nieuw plastic te minimaliseren met 84%, van 8,1 naar 1,3 ton. In 2022 werkten ze samen met liefdadigheidsinstellingen om gemeenschappen die getroffen zijn door overstromingen, brand en droogte te helpen. Ze wisten maar liefst 4,7 ton plastic in te zamelen en opnieuw te gebruiken voor afrasteringspalen.

100% Natural 0% Compromise

"Bij INIKA Organic gebruiken we alleen 100% natuurlijke, veganistische ingrediënten, getest op veiligheid en zuiverheid.
We houden onszelf aan de hoogste standaard omdat we iedereen hoog in het vaandel hebben staan"

INIKA WORKSHOP

Je leert je mooiste kenmerken te accentueren en welke producten bij jou en bij jouw type huid en gezichtsvorm passen. Margot laat je zien hoe je de make up kan toepassen en neemt je daarbij graag aan de hand. Via de agenda boek je je afspraak voor deze workshop.


KADOTIP! Wil je de workshop cadeau geven en het moment nog open laten koop dan bij ons een giftcard.

Heb je vragen over de natuurlijke producten van INIKA Organic Make-Up?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Voor het hele verhaal en een overzicht van alle producten kun je ook een kijkje nemen op
INIKA Organic

[[en]]A collective of hairdressers that master the craft of cutting hair.
Our work is characterized by attention to detail and focus on long-lasting natural cuts.[[nl]]Natuurlijk knippen 

Rikit Hair beheerst het hele spectrum van kniptechnieken en kleurspecialismes. Wij houden de ambachtelijke traditie van het vak hoog, maar zijn altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen. Graag nemen we je mee in onze wereld om te zoeken naar de beste mogelijkheden voor jouw haar.

[[en]]Make an appointment[[nl]]Maak een afspraak