De gezichten van Rikit Hair

Hoe ziet een afspraak bij ons eruit? Wat vinden wij belangrijk als wij jou in onze salon ontmoeten? Hiervoor nodigden we vier inspirerende vrouwen uit. Vier vrouwen met een eigen verhaal en een eigen kijk op haar en haarverzorging.

Ook nemen we jullie mee in hoe haarverzorging een ontspannend ritueel kan zijn in uiterlijke en innerlijke verzorging.

Dit keer Semora Mangnoesing

Rick: ‘Deze wereldreiziger is puur natuur en heeft beide voeten op de grond. Ze heeft een prachtige, natuurlijke bos met krullen, maar haar haar is heel zwaar. Toen ze binnenkwam, viel mij meteen op dat ze een klein, smal gezicht heeft dat door het zware haar teveel wordt geaccentueerd. Ze loste dit zelf al op door haar haar in een lage zijscheiding te dragen waardoor er de ronding ontstond die ze van nature mist.

Ik knipte een zandlopervorm in het haar, waardoor er wat meer ronding in haar gezicht kwam. Nu kan zij het haar alle kanten op dragen en hoeft ze niet meer na te denken over hoe het valt.Haar als dat van Semora heeft na een knipbeurt altijd een paar weken nodig om weer lekker te gaan vallen, dus ik ben erg benieuwd naar de volgende ontmoeting.’

 

Semora’s haarverzorging.


Rick: ‘Semora heeft Indiase roots: veel, dik en zwaar haar. De krullen hebben geen ruimte om te bewegen en te gaan pluizen. De focus bij de productkeuze ligt op een vochtinbrengende lijn: de Moisture lijn van Oway met maximale voeding. Hier past een ontspannen wasritueel: de ene week wast ze het haar met Oway MoistureBath, en doet er een Moisturizing Mask in dat ze 15 minuten laat inwerken. De andere week gebruikt ze de Moisture Conditioner. Ze hoeft het dan niet te wassen tenzij ze daar behoefte aan hebt.’

Over twee maanden zien we onze fijne ambassadeurs weer terug, en lees je het vervolgverslag van hun journey, met een bijzondere afsluiting in de natuur.

Tot dan!

Met een vertrouwd team wisten we deze productie neer te zetten en daar zijn we ontzettend trots op.

THANKS

Lucia Ganieva:        Hoe jij de binnenkant van iemand in beeld weet neer te zetten is uniek.
Heleen Minderaa:  Jij weet zo professioneel en kalm het beste uit het hele team te halen.
Bas Haselager:       Het jongste crewlid, vol ideeën en goede energie. Dat zorgt voor een fijne samenwerking.

[[en]]A collective of hairdressers that master the craft of cutting hair.
Our work is characterized by attention to detail and focus on long-lasting natural cuts.[[nl]]Natuurlijk knippen 

Rikit Hair beheerst het hele spectrum van kniptechnieken en kleurspecialismes. Wij houden de ambachtelijke traditie van het vak hoog, maar zijn altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen. Graag nemen we je mee in onze wereld om te zoeken naar de beste mogelijkheden voor jouw haar.

[[en]]Make an appointment[[nl]]Maak een afspraak