De gezichten van Rikit Hair

Het idee van het ambassadeurschap is ontstaan om onze visie op natuurlijke schoonheid met jullie te delen, en om jullie met ons mee op reis te nemen.

Hoe ziet een afspraak bij ons eruit? Wat vinden wij belangrijk als wij jou in onze salon ontmoeten? Hiervoor nodigden we vier inspirerende vrouwen uit. Vier vrouwen met een eigen verhaal en een eigen kijk op haar en haarverzorging.

Ook nemen we jullie mee in hoe haarverzorging een ontspannend ritueel kan zijn in uiterlijke en innerlijke verzorging.

Dit keer Liesbeth Besamusca

Rick: ‘Wat een bijzondere energie heeft deze dame. Stoer en elegant, sportief en vrouwelijk tegelijk. Liesbeth was er tijdens de lockdown achter gekomen dat ze graag natuurlijk grijs wilde worden, ze was klaar met het kleuren van haar lokken. Ik was er vrij snel achter dat een deel van het haar eraf moest. Haar gezichtsvorm, haar ogen en prachtige kleur grijs verdienen meer aandacht. Nadat ze geknipt was en het haar weer gezond en glanzend was, zag je meteen: dit is goed, dit is Liesbeth: sexy, vrouwelijk, onafhankelijk en vrij.’

 

LIESBETHS HAARVERZORGING

Rick: ‘Liesbeth heeft een heerlijke dikke bos met haar. Om het grijs nog meer te laten stralen, gaat ze haar haar 1 x per week wassen met Oway Hblonde Hair Bath. Door de shampoo eerst in licht vochtig haar aan te brengen en 5 min te laten intrekken, wordt het haar prachtig zilvergrijs. Hierna kneed je het met water door je haar en spoel je het uit.’ 


Liesbeth: 'Ik realiseerde me al redelijk jong dat ik net als mijn moeder grijs zou worden, wij hebben namelijk exact hetzelfde haar. Ik dacht dat ik mijn grijze haren altijd weg zou gaan verven, zo lelijk vond ik haar grijze lokken vroeger. (Overigens heeft zij nu prachtig zilverwit haar! ) Nu ik zo’n vijf jaar mijn haar heb geverfd, ben ik het zat. Het gevoel iedere 6 tot 8 weken de uitgroei bij te moeten werken voelt niet vrij. Terwijl mijn streven als mens en ondernemer vrijheid is. Ook zijn wij als gezin de afgelopen tien jaar steeds meer biologisch gaan leven.
Al mijn verzorgingsmiddelen, wasmiddelen en voeding is 100% bio. Daar past verven niet meer bij. Dus wilde ik ervaren of ik mijn grijze haren kan omarmen op een manier die goed voelt en me niet ouder laat voelen. Dat is gelukt!'

 

EN STYLING?

Rick: ‘De Noir Beach Mist is een heerlijk ruikende sea salt spray die je haar de textuur geeft alsof je in zee gezwommen hebt. Het maakt het haar wat ruwer waardoor je het in de gewenste vorm kan kneden. Nu heb je de basis gelegd voor de rest van de week.’

 ‘Op andere dagen kan Liesbeth de Oway Quick Glue gebruiken, een kneedbare wax die je in handdoekdroog haar gebruikt om te stylen. Het zorgt voor wat meer definitie en hold in het haar.Vervolgens laten drogen aan de lucht.
Zodra het droog is met je hand erdoorheen en je bent klaar voor de dag.’


Over twee maanden zien we onze fijne ambassadeurs weer terug, en lees je het vervolgverslag van hun journey, met een bijzondere afsluiting in de natuur.

Tot dan!

 

Met een vertrouwd team wisten we deze productie neer te zetten en daar zijn we ontzettend trots op. 

THANKS

Lucia Ganieva:        Hoe jij de binnenkant van iemand in beeld weet neer te zetten is uniek. 
Heleen Minderaa: Jij weet zo professioneel en kalm het beste uit het hele team te halen. 
Bas Haselager:       Het jongste crewlid, vol ideeën en goede energie. Dat zorgt voor een fijne samenwerking.

[[en]]A collective of hairdressers that master the craft of cutting hair.
Our work is characterized by attention to detail and focus on long-lasting natural cuts.[[nl]]Natuurlijk knippen 

Rikit Hair beheerst het hele spectrum van kniptechnieken en kleurspecialismes. Wij houden de ambachtelijke traditie van het vak hoog, maar zijn altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen. Graag nemen we je mee in onze wereld om te zoeken naar de beste mogelijkheden voor jouw haar.

[[en]]Make an appointment[[nl]]Maak een afspraak