• Brands (5)
 • Rikit Hair (2)
 • OLAPLEX


  De ultieme behandeling voor je haar – herstelt beschadigd haar

   

  De Amerikaanse Vogue noemde het ‘de heilige graal voor gekleurd haar’. Sinds een paar maanden werken wij met Olaplex. Olaplex is een Amerikaans merk dat is ontwikkeld door twee toonaangevende scheikundigen. Deze superconditioner is zo bijzonder omdat het de gebroken zwavelruggen van het haar herstelt. Die haarverbindingen worden gebroken door hitte, kleuren, of andere chemische behandelingen. Een behandeling met Olaplex herstelt het haar niet alleen, maar beschermt het ook.

   

  Bij Rikit gebruiken we Olaplex tijdens en na de kleurbehandeling om het haar gezond en glanzend te houden. Zo kunnen we je haar kleuren zonder dat het droog en ‘crispy’ wordt. Maar ook tijdens het knippen kun je door middel van een mini-treatment beschadigd haar weer een gezonde look en feel geven. Het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

   

  Een Olaplex-behandeling kan los geboekt worden maar ook in combinatie met je knip- of kleurbehandeling. Ook verkopen we een consumentenversie van het merk, waarvan we aanraden het eens per week thuis te gebruiken.

   

  Ben je benieuwd naar Olaplex en wat het kan doen voor jouw haar? Kom langs en we vertellen je er graag over.

   

  Olaplex is niet getest op dieren, en vrij van siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyden. 

   

   

  Screen Shot 2017-06-12 at 23.08.30 salonkitbottles